Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Ενώ εσύ κοιμόσουν

...ή έκανες συνέλευση μικρό μου μογγόλι...

Εγώ παρέα με κάτι άλλους "εμπνευσμένους" και όχι παρακολουθούσαμε την ημερίδα και μάλλον νιώθαμε σαν παρείσακτοι ανάμεσα στα ιερά τέρατα και τερατάκια του κλάδου που ύστερα απο 30 ως επί των πλείστων χρόνια επανήλθαν στο χώρου του πτυχίου- του πρώτου πτυχίου- κυρίως για την πλάκα τους, άντε και για να μας αναφέρουν τα φοβερά και τρομερά επιτεύγματα τους.

Κοινώς, "ουάου" και "θέλω κι εγώ" και "άαντε, ρε φίλε, κάνει τέτοια πράγματα το ΕΜΠ;". Ή μήπως απλά έκανε... Ένα είναι αυτό που αποκόμησα από τη σημερινή ημερίδα.

Είμαι tiny και θέλω καθοδήγηση. Όσο για εσάς που τα πολιτικά σας δε σας επέτρεψαν να παρευρεθείτε ας πουμε πως όπως και στον Κόσμο της Σοφίας - για τους μυημένους- είστε πολύυυυ κάτω από το τρίχωμα του λαγού.

Αυτά κι ευχαριστώ.

Α! Για να μην το ξεχάσω. Cuddos στον κύριο επιστάτη της αίθουσας εκδηλώσεων που με άφησε να με παίξω στο ΥΑΜΑΗΑ GRAND PIANO.

Yeah babe.

4 σχόλια:

Cenjor είπε...

Το θέμα ομως δεν ειναι να θαυμάζεις μονο τον ουρανοξυστη καποιου αλλου , αλλα να ξεκινας να χτιζεις ή να χτιζεις ηδη τον δικό σου ... ο νοων νοειτω !
υστερογραφο : 1. ποιοι ειναι οι εμπνευσμενοι και οι μη ;
2. το πρόβλημα διαχειρησης του ανθρωπινου χρονου ειναι ενα ακομα αλυτο προβλημα για την επιστήμη !!! ( ο νοων νοειτω ξανα ! )

Cenjor είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Cenjor είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
oni είπε...

Den kserw egw diabasa k to Mysthrio ths Trapoulas.