Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Αγορακι, τι φρουτα βγαζει η Καλαματα;


Ναι, ναι, καλά πας για “μετρό”.


Τραγικές φιγούρες της πόλης μετά τον απανταχού Αλέξη[Κουγια], τους σταντέ καμμένους και τους μπάτσους των οποίων τελεύταιο κατεκτημένο everest είναι αυτό στην Πειραιώς, οι metrosexual.

Be careful mankind, they are taking over the world. Καλά κατάλαβες βασανισμένε αναγνώστα, αναφέρομαι σε αυτούς που κράζεις, σιχαίνεσαι αλλά ανομολόγητα αν δεν είσαι ζηλεύεις με περισσό πάθος. Όσο για τις αναγνώστριες- ευσεβείς πόθοι ω μούσα της συγγραφής- είναι ακριβώς αυτοί που αποκαλούμε στο δρόμο κρυφοπούστηδες... μέχρι να γυρίσουμε στον τριχωτούλη, χοντρούλη μας που ακόμα θεωρεί πως το “Αρκουδάκο μου” είναι χαϊδευτικούλι, μωρέ.

Κλασσικές φιγούρες- εκτός από τραγικές- οι metrosexual φωλιάζουν πλησίον D&G, Dsquared και diesel ενώ σε απόσταση αναπνοής πρέπει να βρίσκονται salon de beaute- μη και μας σπάσει κανα νύχι- και starbucks “για να απολαμβάνω πάντα ενα κρύο grande caramel macchiato with extra dose of caramel”.

Ξαφνικά έσκασε η μόδα της περιποίησης. Τι μόδα δηλαδή που έγινε κατεστημένο αν σκεφτείς ότι ο γκόμενος κανει μία ώρα περισσότερο να ετοιμαστεί από μένα κι όχι τίποτα άλλο, αλλά φαίνεται και πιο κυριλλέ μην τα πάρω και τα σπάσω όλα εδώ μέσα. Κάτσε ρε φίλε; Δηλαδή what's gonna be next, θα περνάω να σε πάρω με το αμάξι και να προσεχω από που θα μπείς για να μη σου χαλασει το Louis Vuitton απο τη λασπη;;;

Και διερωτόμαι αναφωνώντας: είχες και στη λουγκροχώρα LAK., Lacoste μεταλλιζέ και haute couture defille στη Vegera;

Δεν υπάρχουν σχόλια: