Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις


Το πάθημα, μάθημα (x2)

"Η συνταγή της επιτυχίας είναι μία", "τύφλα να 'χει ο Michael Scofield.","-Πώς λέγονται 3 μπάτσοι σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα; - Ντεκόρ.", "Οι Κορυδαλλοί είναι αποδημητικά πουλιά" και άλλα τέτοια σίγουρα έχουν γίνει για ακόμα μια φορά το ανέκδοτο της ημέρας στην Γαδά Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ο Παλαιοκώστας - αχ αυτός ο παλιοκώστας προκαλεί για ακόμα μια φορά σε τρία χρόνια πονοκέφαλο στον Αττικάρχη με την απρεπώς όμοια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά του.

Στον άνθρωπο αξίζουν σθγχαρητήρια. Η απόδραση για δεύτερη φορά απο το προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού με τον ίδιο κινηματογραφικό τρόπο δίνει σε δημοσιογράφους, πανελίστες, παραθυρατζήδες και μέλη της ΕΣΗΕΑ γενικότερα τη δυνατότητα να κερδίσουν επάξια το ψωμάκι τους ενώ, ταυτόχρονα προσάπτει ακόμα ένα λόγο στην ελληνική αστυνομία για να μην ξεκινήσει τη συνεργασία της με την Εuropol - αν υπήρχε δυνατότητα μέχρι και εκεί θα μας βάζανε υπο επιτήρηση οι Ευρωπαίοι. Η απόδραση βέβαια του Παλαιοκώστα γεννά εύλογα, ορισμένα ερωτηματικά.

1ον: Μέρα μεσημέρι δεν είχε ποδόσφαιρο ΠΟΥΘΕΝΑ άρα που στο διάολο το είχαν το μυαλό τους οι φύλακες;

2ον: Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται η διέλευση αεροσκαφών πάνω από τη φυλακή; Δηλαδή, τι το κάναμε; Συνορα Ελλάδας- Τουρκίας;

3ον: Με τι κριτήρια προσλαμβάνονται οι φύλακες ώστε την όρια της απόδρασης αντί να πιάσουν τους κρατούμενους, ο ένας κατόρθωσε το ακατόρθωτο και αυτοτραυματίσθηκε;

4ον: Τι καπνίζουν εκεί μεσά και άφησαν 2 κρατουμενους να φύγουν με τη βοήθεια ενός μονο χειριστή ελικοπτέρου;

Παράπονο δεν έχω πάντως απο κτήρια-σκεύη στην Αθήνα. Έχουμε και τηγάνι και σουρωτήρι. Όσο να ναι, και πατάτες κάνεις και σαλάτες.
Αττικάρχα μου, καλή όρεξη σου εύχομαι. Έτσι που τα 'κανες, φάτα μόνος σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: