Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Τα εν οικω(ανοχής;) μη εν δήμω


Της πόρνης γίνεται τον τελευταίο καιρό στη showbiz. Όχι ότι μας κάνει εντύπωση δηλαδή...


Let's face facts.

Ζουμε σε μια χώρα που όλοι πλέον είναι celebrities, κι αν δεν είναι ή θα γίνουν εντός των ημερών ή έχουν στο άμεσο οικογενειακό τους περιβάλλον κάποιον/α wannabe starletίτσα.

Ένα από τα βασικά πλουτοπαραγωγικά προϊοντα της Ελλαδίτσας είναι η φούντα - μιλάμε για μεγάλα καρτέλ,όμως όχι αστεία- οπότε και φυσικό είναι μπάφος, μαύρο, κάνναβη, οποιούχα και τα ρέστα να είναι σε αυθονία. Και επειδή είμαστε και πολύ έξω κάρδιά άτομα και μας αρέσει το prιλίκι-όπως και το αραλίκι βέβαια- κάνουμε και εισαγωγές.

Ο Έλληνας γουστάρει να γλεντάει, πώς να γίνει τώρα. Μια φορά τη βδομάδα θα παέι μπουζούκια, κλαμπ, ποτάδικα, σινεμα, θέατρο, μέγαρο, συναυλία, party, swing party, όλο και κάτι θα κάνει. Και επειδή η έκσταση, το LSD και τα κουμπάκια εκτός από ΤΕΡΜΑ passe - πολύ nineties βρε παιδι μου το rave - είναι και πολύ ολλανδικό[πας μη Ελλην βαρβαρος εκτος Αμερικανου ο οποίος και βετεράνος εν πάσα ελληνικη καινοτομια] προτιμώμεν την κοκα η οποία ως γνωστόν ρέει άφθονη, πιο άφθονη κι από HAIG στο στομάχι των παραπάνω, στα πάρτυ της νομενκλατούρας. Must η "λευκή" σε γιοτ, σπίτια, κλαμπ μόνο για μέλη, παρτυ με ουζα και τα γνωστά στέκια των γνωστών-αγνώστων-celebrities-προυχόντων του τόπου. Άλλοι πεθαίνουν από OD, άλλοι πιάνονται για μικροποσότητες, άλλες/οι γίνονται πουτάνες και νταβαντζήδες εναλλάσσοντας τα λαμπερά φώτα της showbiz με το λευκό φως του θανάτου ή το δυνατό φως του ανακριτή. Κι επειδή ο κοσμάκης ηγρόν αγόραζε ενώ γινόντουσαν τα Σοδομα και Γομορα, τα αίσχη μεταξύ δημοσιογράφων και τραβεστί, μεταξύ πολιτικών και τραβεστί, μέχρι και μεταξύ εισαγγελέων και τραβεστί είναι ώρα να ξυπνήσουμε μου φαίνεται από αυτο τον ύπνο παρέα με τους Άμις (σσ: πουριτανή κοινότητα εγκατεστημένη στο εσωτερικό της Αμερικής). Δεν είναι λύση βέβαια να αρχίσουμε να πηδιόμαστε αβέρτα με όποιον να'ναι - αν και λιγο πότισμα σε περιοδο ξηρασίας κακό δεν είναι - αλλά να σταματήσει επιτέλους αυτή η απύθμενη υποκρισία που συνοδεύεται και απο ασυναγώνιστη βλακεία και να αναλογιστούμε πως κανείς δεν είναι Παρθένα και όσια. Όλοι καταβάθως πουτανες και μαλάκες είμαστε, απλά προτιμούμε να το κρύψουμε γιατί δεν έχουμε τα κότσια- και κυρίως σε κανέναν- για να το αποδείξουμε.

Και προχωράω στο παρασύνθημα.

Εδώ ο άλλος λέει να ξεφτιλιστεί δημόσια στο Συνταγμα αν του το πει ο Καραμανλής και τη βγάζει καθαρή με μια "Συγγνώμη, έφταιξα.". Εδώ, ο αρχηγός λέει mea culpa - μαλλον mea grand colpa έπρεπε να λεει- και κλαιμε με δάκρυα χαράς ενώ γίνεται του Αλογοσκουφη και κινδυνεύουμε να αναρτήσουμε πινακίδα "πασης φυσεως υλικα-κατεδαφιζεται" και μας πείραξε που ο Τεο, παρεπιμπτόντως ο απόλυτος Ελληνας, εκανε εισαγωγη κοκας; Και να πω πως ειναι κανας βαρώνος-καρτελ-μαφια να πω "ναι, παει στο διαολο βγαλαμε εναν αλήτη από το δρομο". Αυτός ΜΟΝΤΕΛΟΣ είναι και κάναμε τη σύλληψη του μείζον θέμα;;;

Ε, βεβαια τι να μου πεις, όταν βρισκόμαστε σε μια χώρα που ο κώλος της Πετρούλας κάνει μεγαλύτερα νούμερα από τα δικαιώματα των κρατουμένων στα σωφρονιστικά ιδρύματα και που το γήπεδο μιας ομάδα γίνεται εθνικόν ζήτημα που χρήζει νομοσχεδίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: