Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

MAMMA MIA! (x2)

Ναι ακριβώς αγαπημένε μου καμμένε αναγνώστη. Δις, απόλαυσα αυτό που είσαι ή πολυ τσίπης ή πολύ όχι artistic ή γενικώς δεν παίρνεις χαμπάρι-από marketing that is, γιατί έπεσε διαφημιστική καμπάνια μεγαλύτερη και από του Obama.

Για τους μη έχοντες εργασία που απλά έκαναν ένα pit stop στο blog για καφέ, τσιγάρα και κατούρημα-ιου, κατέβα έκφυλο πλάσμα απο την καρέκλα-το mamma mia! είναι ΤΟ υπερθέαματικο musical βασισμένο σε τραγούδια των θρυλικών ABBA, το οποίο και απολαμβάνεις μέχρι τελικής πτώσεως. Ειδικότερα, αν είσαι λίγο πάνω απο 30 με ξεσσαλωμένα νιάτα και λίγη παιδεία πάνω στα 80s σε συνδυασμό με τα 5 τελευταία, καταπιεσμένα σου χρόνια, έχεις σηκωθεί πάνω στο πρώτο σολ του Dancing Queen ενώ ο γκόμενος/άντρας/φίλη που κουβάλησες μαζί σου καλύπτεται με τη διαφημιστική αφίσα λόγω της διάχυτης ντροπής.

Μιούζικαλ, μιούζικαλ και πάλι μιούζικαλ. Χαρά και ευεξία και γέλιο απίστευτου βεληνεκούς. Όχι με την παράσταση βέβαια-αυτή απλά εύφρανε καρδίαν- αλλά με την κάθε super duper Κατινάρα που μου κατέβασε τη φουστανέλα και τα χρυσαφικά της γιαγιάς, έντυσε και τα δυο κωλόπαιδα με το φράκο του παππού και τσουυυυπ να σου τα πρώτη μόστρα δεύτερο διάζωμα. Κατά γενική ομολογία ήταν εξαιρετικό.

Τώρα βέβαια πιθανώς να αναρωτιέσαι γιατί δις. Well, κονέ και τσαμπέ. Η κλασική και απολύτως αποδεκτή απάντηση για τον κάθε Έλληνα φορολογούμενο.

Παρεπιμπτόντως, ευχαριστώ τη "θεία τη Χαρούλα" για την ευγενική χορηγεία της.




Δεν υπάρχουν σχόλια: