Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

...γύρισε στη φύση... και ρούφαγε χασίσι

Κι εκεί που είσαι ωραιότατα καθισμένος στον-λειωμένο πλέον από τις χιλιάδες ώρες καψίματος- καναπέ του σπιτιού σου πίνοντας καφέ, τρώγοντας μια ωραιότατη μπανανίτσα και βλέποντας μια από τις χιλιοπαιγμένες σειρές ενός εκ των αθλίων ελληνικών, ιδιωτικών καναλιών ξαφνικά η ιερή ρουτίνα σου διακόπτεται από μια σοβαρή αλλά κατ' άλλα ευχάριστη
τηλεοπτική παρουσία η οποία με περισσό θράσος εκφράζει τα εξής:"Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και μας συγχωρείτε για τη διακοπή του προγράμματος. Νέες εξελίξεις που αφορούν την επιχείρηση φιάσκο της αστυνομίας στα Ζωνιανά ΚΡΉΤΗΣ....μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...".

Ζωνιανά, Μυλοπόταμος, νομός Ρεθύμνης, Κρήτη.


Και όλως αξάφνου μας παρουσιάζουν τη μεγαλόνησο (σ.σ.:και τόπο καταγωγής του γραφοντως) ως χώρο παραγωγής και επεξεργασίας ναρκωτικών ουσιών..

Ναι... Οκ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;;;;;;

Μα αν είναι δυνατόν πια!!!! Τα media θα έλεγα πως μάλλον έχουν πάρει πολύ αέρα πλέον! Γλυκιά μου κοπελίτσα- ναι, ναι εσύ που το παίζεις miss Στάη '07- κι εσύ φίλε μου Τριανταφυλλόπουλε για πόσο ζώα μας μας έχετε περάσει;;;Λέτε να περιμέναμε εσάς aka τους σωτήρες και τους φωστήρες - ας γελάσω δις χα χα- να μας αποκαλύψετε τα κοσμοϊστορικά γεγονότα;;; Ή μηπως θα έπρεπε να παρακολουθήσουμε την "επιχείρηση υπό το φως των φλας" για να ξέρουμε τι γίνεται εκεί κάτω;

Στοιχιματίζω το ένα μου νεφρό πως κι ένα παιδάκι 13 ετών απο τη Γλυφάδα που ολιμερίς "καίγεται" στον υπολογιστή μπορεί να ευθαρσώς να ομολογήσει πως οι μεγαλύτερες χασισοφυτείες τις Ευρώπης βρίσκονται στην Κρήτη και στην Καλαμάτα.

Δηλαδή, φτάνει πια...

Και μια ανακοίνωση με κοινωνικό περιεχόμενο: Τα ναρκωτικά είναι για αυτούς που τα θέλουν. Δεν τα θες> δεν τα αγοράζεις> δεν κολλάς> δεν πεθαίνεις.

Κι όπως θα έλεγε και ο δρ Τρόι "τζίσους Κίμπερ..."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να με προσθέσετε εις msn για να μιλήσουμε. zoomzoozoomzoo@hotmail.com. και οι τοίχοι έχουν ώτα.