Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΓΚΟΥΣΚΟΥΝΗΣ








Η γενιά του καναπέ, του pro,του Ίντερνετ, του καφέ γινέται και γενια του safe sex; Ή απλά είμαστε ένα μάτσο ανώμαλοι που γουστάρουμε να βλέπουμε τον κώλο μας(;) στα monitor.


'Ντάξει προσβολή της δημοσίας αιδούς δεν το λες, αλλά ούτε και public affection που σου ανεβάζει τη λίμπιντο. Μάλλον το λες couch potato κατάσταση και εισαγωγή σε μια νέα τάξη όπου ακόμα και το σεχ, το οποίο είχε πολλαπλό ρόλο/μπαλαντέρ (να χάνεις κιλά, να γνωρίζεις κόσμο, να σε βγάζει απ' την κατάθλιψη και να απασχολεί δημιουργικά το χρόνο σου εν πάσει περιπτώσει), πλέον είναι ανακινείστε-ψεκάστε-τελειώσατε. Έρευνα λοιπόν, απέδειξε πως το 20% των νεανίων μας και 33% των 20άριδων έχουν “ανεβάσει” γυμνές φωτογραφίες τους, ενίοτε και βίντεο, στο Ίντερνετ. Βέβαια, όταν ερωτούνται γιατί, απαντούν ότι είτε έχει σχέση με τον εκάστοτε γκόμενο/α είτε με τον επίδοξο, online γκόμενο/α ή ότι απλά, αποτελούν προϊόν ανακύκλωσης μεταξύ φίλων. Ναι, δεν υπάρχει κώδικας κυριών πια, they just kiss and tell. Ανάμεσα στο youtube, το facebook- πιπέρι...-, τις σειρές που δεν κρατιέσαι να μη δεις το καινούριο επεισόδιο λεπτά αφού προβληθεί στην Αμερική και το κουτσομπολιό σε msn, chatroom και τηλέφωνο ταυτόχρονα, για το αν η Jennifer είναι κα*΄λα ή όχι στα 40 πού να χωρέσει και σχέση; Φαστ-φουντ τύπου ξεχαρμάνιασμα λοιπόν με την Πίτσα- και τη πίτσα στο άλλο χέρι για διπλή απόλαυση-, τη Λίτσα, τη Κούλα, τη Σούλα και άλλες λολίτες “κοντά στην περιοχή σου”. Και για τις κοπέλες, ο 2big4you, ο γλυκούλης”, ο “λατρεύω-τα-τακούνια-σου” και ο “μόνο-αν-είσαι-παχουλή” υπόσχονται να σου χαρίσουν νύχτες-στιγμές-10 λεπτα έστω, γεμάτες τρέλα, φωτογραφίες και πρόστυχα βίντεο.


Και μετά, άσε το Φρόυντ και το Γιούνγκ να ψάχνονται για την ψυχολογία του έρωτα και τα καταπιεσμένα σου συναισθήματα.


Αλλά, για μην κατηγορούμε συνεχώς τη νέα γενιά ως αντιρρησίες, αλήτες και νόμους 4000- γιαούρτωσα τον καθηγητή μου- για θυμήσου το φημισμένο ταξίαρχο που μόνο πανώ δεν είχε βάλει με τον κώλο του γυρω απο το κοκκινο στρινγκ. Να του πάρουμε κι ένα σουτιενάκι τώρα που είναι στη μόδα.


Μην τρελαίνεσαι Έλληνα πατέρα, δε πρόκειται να βρεις την κόρη σου στα επίμαχα site. Εκτός κι αν θυμασαι ό,τι birthmark και τατουάζ έχει.


ΥΓ: Το American Pie – θυμάσαι τη σκηνή δε μπορεί – ήταν μόνο η αρχή.

ΥΓ2: Έχει βγει πορνό για iphone και όχι δε θα σου δώσω τη διεύθυνση του site – την ξέρεις.

ΥΓ3: Το κειμενο ειναι με αφορμη το ποστ στο yupi.gr .


Δεν υπάρχουν σχόλια: